Европейският шампион по вдигане на тежести от СК Титан Христо Христов

...
Европейският шампион по вдигане на тежести от СК Титан Христо Христов
Коментари Харесай

Христо Христов и МФК Спартак са отличниците на Варна за септември

Европейският първенец по повдигане на тежести от Семеен кодекс Титан Христо Христов стана състезател на Варна за месец септември`2017. Христо нямаше конкуренция тъй като купата е от голямо значение, като той съумя да завоюва златото освен в дуела, само че добави още два златни медала в двете придвижвания. Негов персонален треньор е Живко Николов. Христо е победител и в анкетата за състезател на варненското спортно учебно заведение за месец септември.

За тим на септември`2017 бе избран отборът по плажен футбол на МФК Спартак Варна, който стана шампион на страната. Това е втора поредна купа за възпитаниците на Симеон Христов.



Онлайн анкетата завоюва състезателят по тенис Ангел Владов от тима на Тича-Варна. Той завоюва златен орден от районен шампионат в Шумен до 12 години, а също по този начин и злато  при 12-годишните на районно състезание във Варна.



Специален приз за извънредно високи спортни достижения получи гимнастичката Симона Дянкова от ЧАР-ДКС за среброто в многобоя с ансамбъла на международното първенство в Италия и бронзовия орден на три топки и две въжета. Симона е капитан на националния ансамбъл-жени.

Важно! Това дълго време никой не ни го е казвал, а е толкоз значимо! Никога не носете облекла, които са били..

Влез и виж!



Влез в този момент в най-бързорастящата група в България. Присъедини всички свои другари във "Фейсбук " -

ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко свободно!

https://www.facebook.com/groups/157731821468957/



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР